Το time for therapy – psychotherapy & educational services είναι ινστιτούτο ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης ψυχοθεραπευτών και συμβούλων ψυχικής υγείας, που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2015 με ιδρυτές την ψυχολόγο Α.Π.Θ – ψυχοθεραπεύτρια NDI, Νίκη Λεβεντοπούλου και τον Life & Business coach, Κωνσταντίνο Μαρίνη.

Είμαστε οι άνθρωποι που όταν συναντηθήκαμε νιώθαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε μια πραγματική ομάδα.

Να αφήσουμε πίσω τον εγκλωβισμό μας στην κοινωνική εικόνα και την προσπάθεια να είμαστε η τέλεια κόρη, ο τέλειος πατέρας, το καλό παιδί, ο ιδανικός σύντροφος, ο επιτυχημένος για τα κριτήρια της κοινωνίας.

Να αφήσουμε πίσω τις επιφανειακές σχέσεις και όλες τις επιλογές που ήταν κόντρα προς τον εαυτό μας.

Συναντηθήκαμε τη στιγμή που πήραμε την απόφαση να συνδεόμαστε με αυθεντικότητα και συνειδητοποιήσαμε ότι ευτυχισμένος είσαι όταν ακούς το συναίσθημα και τις επιθυμίες σου και οτι ο άνθρωπος δεν ζει για να επιβιώνει αλλά για να αισθάνεται και να συγκινείται.

Αυτή η συνάντηση δημιούργησε την ιδέα του time for therapy, ενός φιλόξενου και ζεστού χώρου που υποδέχεται όλους όσους επιθυμούν να μάθουν τί υπάρχει πίσω από το άγχος, τους φόβους, τους ψυχοσωματικούς πόνους, τη θλίψη ή το θυμό τους. Που επιθυμούν να απεγκλωβιστούν από τα πρέπει, να ζουν με αυθεντικότητα, να ακούν τις επιθυμίες τους και να φέρουν σε αρμονία τη σκέψη, το συναίσθημα και τις πράξεις τους.