Απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου έως Γ’ Λυκείου.

Για το Time for Therapy ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι παραπάνω από μια τυπική διαδικασία που τελειώνοντας την συμπλήρωση μιας σειράς από τεστ βγάζει στατιστικά αποτελέσματα.

Γιατί για εμάς ΔΕΝ είσαι στατιστική!

Είσαι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει την ανάγκη να εκφράσει όλο της το δυναμικό. Και τί σημαίνει αυτό? Να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να βρεις τις κλίσεις και τα ταλέντα σου, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου καθώς και την ικανότητα να ενδοσκοπείς, να αντιλαμβάνεσαι τις εσωτερικές σου επιθυμίες και να τις ακολουθείς.

Με οδηγό αυτή την ανάγκη αποφασίσαμε να παρέχουμε την υπηρεσία του επαγγελματικού προσανατολισμού σαν μια ολοκληρωμένη εμπειρία που μαζί θα βρούμε με πιστοποιημένα ψυχομετρικά τεστ, τι σου αρέσει, τι σου ταιριάζει, σε τι έχεις κλίση και ποιο κομμάτι της αγοράς εργασίας θα ήταν δυνατό να απορροφήσει τα ταλέντα που έχεις.

Θα μιλήσουμε για τα όνειρά σου, θα τα κάνουμε στόχους και θα συζητήσουμε τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις για να τους πετύχεις.

Είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος της διαδικασίας θα έχεις αποκτήσει την απαραίτητη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ώστε να ακολουθήσεις τον δρόμο της προσωπικής σου επιτυχίας.