Αναζητώντας για χρόνια τις έννοιες αυθεντικότητα –ελευθερία- νόημα- χρόνος στα βιβλία και τις σπουδές ψυχολογίας και φιλοσοφίας, έφτασα στο σήμερα να καταλάβω ότι δεν ήταν παρά μόνο μέσα μου και χρειαζόταν να βρω εγώ η ίδια την σχέση μου με αυτές. Έψαχνα στα βιβλία, όντας η ζωή μου μη αυθεντική με περιορισμούς- εικόνα- πρέπει – με επιλογές άνευ νοήματος και με το άγχος του χρόνου που περνάει. Ίσως και αυτός ήταν ο λόγος που τις έψαχνα στα βιβλία και τις σπουδές.

Από πολύ νωρίς γνώριζα πως θέλω να σπουδάσω Ψυχολογία, ώστε να βοηθάω τους ανθρώπους, για να καταλάβω στην πορεία ότι βαθύτερη επιθυμία μου ήταν να βοηθήσω και να θεραπεύσω τον ίδιο μου τον εαυτό .Παρότι μεγαλώνω φαινομενικά με όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, ξεκινάω την ενήλικη ζωή μου ξεκινώντας τις σπουδές μου στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ένα μόνιμο αίσθημα ανεπάρκειας, αβοήθητου, φόβο του λάθους, ανάγκη να είμαι αρεστή και αποδεκτή από τους άλλους, να κρατάω μια εικόνα στα μέτρα και τις προσδοκίες των άλλων, με μπόλικη δόση ναρκισσισμού και αίσθημα ότι μπορώ να τα καταφέρω όλα.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έγινε ξεκάθαρο ότι θα ακολουθήσω το δρόμο της Ψυχοθεραπείας και αναζητούσα το θεραπευτικό μοντέλο που μου ταιριάζει. Επέλεξα την NDI γιατί οι βασικές αρχές τις όπως η μη Κατευθυντικότητα, η αυθεντικότητα, η αποδοχή και η ελευθερία στην παρέμβαση του θεραπευτή αντιπροσώπευαν τις βαθύτερες μου ανησυχίες.

Το 2007 ολοκληρώνω την εκπαίδευσή μου στη μέθοδο NDI με τον Michel Lobrot και διατηρώ γραφείο Ψυχοθεραπείας αναλαμβάνοντας ατομικές θεραπείες και ζεύγους , εξελίσσοντας παράλληλα την μέθοδο στην οποία εκπαιδεύτηκα. Παράλληλα εργάζομαι στον τομέα της εκπαίδευσης σε ιδιωτικά ΙΕΚ και κολλέγια, με αντικείμενο τη διδασκαλία, την εκπαίδευση καθηγητών και την συμβουλευτική των σπουδαστών ενώ παίρνω μέρος σε εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Ταυτόχρονα ακολουθώ μεταπτυχιακές σπουδές στην φιλοσοφία όμως η αναβλητικότητά μου σε συνδυασμό με την πολύωρη εργασία κατέρριψαν τις προσδοκίες για την απόκτηση του τίτλου σπουδών ωστόσο μου έδωσαν το βήμα να δημοσιεύσω 3 έρευνες σχετικά με το άγχος και τις συνέπειές του.

Όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχω σε ομιλίες και διαλέξεις, σε ημερίδες για φορείς όπως Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Φοιτητές Φυσικού Και Παιδαγωγικού Α.Π.Θ, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης κτλ.

Στα 35 μου γνωρίζω τον σύντροφο της ζωής μου, για να γίνει καθρέφτης των σκοτεινών μου πλευρών και για να καταλάβω ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας .Έχοντας κοινό όραμα , δημιουργούμε το Time For Therapy και μια σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την εκτίμηση τόσο των σκοτεινών όσο και των φωτεινών πλευρών του εαυτού μας. Σαν όλες οι προηγούμενες επιλογές να ήταν η προετοιμασία για να φτάσουμε στο σήμερα και να εκπληρώσουμε τον σκοπό της ζωής μας.

Η αγάπη μου για την Ψυχοθεραπεία και την Εκπαίδευση καθώς και η προσωπική μου θεραπεία και εξέλιξη με οδήγησαν στο να εκπαιδεύω νέους Ψυχοθεραπευτές, μεταδίδοντας τη γνώση και την εμπειρία μου καθώς και την αξία της θεραπείας του ίδιου του Ψυχοθεραπευτή. Παράλληλα παρακολουθώ συνεχείς εκπαιδεύσεις σε διάφορα μοντέλα θεραπείας όπως η Gestalt, EFΤ, Ψυχόδραμα κτλ με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου θεραπευτικού μοντέλου, για το οποίο κάνω μελέτες αυτό το διάστημα.