Φορώντας την πανοπλία του δυνατού πορευόμουν για χρόνια για να νιώσω ότι τελικά ο δρόμος για να σχετιστείς και να θεραπεύσεις είναι μέσα από τις αδυναμίες. Έχοντας έρθει ο ίδιος αντιμέτωπος με όλη μου την ύπαρξη, με τους δαίμονες και τους θεούς μου, ανέλαβα την ευθύνη για τη ζωή μου και επέλεξα να ακολουθήσω το όραμά μου.

Άφησα πίσω μου μια ‘’πετυχημένη’’ επαγγελματική πορεία 10 ετών στη διαφήμιση καθώς η ανάγκη μου για την αναζήτηση της αλήθειας ερχόταν σε κόντρα με ό,τι πρεσβεύει ο συγκεκριμένος κλάδος… Η εσωτερική μου σύγκρουση συναντήθηκε με αυτή της συντρόφου μου και ο κοινός σκοπός μας γέννησε το Time For Therapy ,έναν χώρο όπου οι άνθρωποι θα θεραπεύουν μέσα από τον εαυτό τους την παθογένεια της κοινωνίας.
Η αγάπη μου για την θεραπεία ήταν πάντα εκεί και με έναν τρόπο οι σχέσεις μου (προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές) είχαν μια θεραπευτική χροιά για εμένα και για όσους μπορούσαν να εμπνευστούν από την έμφυτη διαφορετική αντίληψη του εγκεφάλου μου . Ωστόσο οι φόβοι και το αίσθημα ανεπάρκειας με οδήγησαν σε εντελώς διαφορετικές σπουδές.

Το 2002 φοιτώ στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας στο Ρέθυμνο και από το 2006 εργάζομαι στην OXYZED ΕΠΕ σαν παραγωγός διαφημιστικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών spot. Παράλληλα κινούμαι στον χώρο του θεάτρου σαν sound designer και μουσικός επιμελητής καθώς και σαν sound designer σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους. Γνωριζω όλα τα στάδια της παραγωγής ενός τηλεοπτικού spot (story board ,location ,casting ,3d animation ,special effects ,montage ,colour correction) .Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο της διαφήμισης καθώς έμαθα ότι η δουλειά δεν είναι μέσο επιβίωσης αλλά προβολή του δικού μας εσωτερικού κόσμου και «είσαι αυτό που κάνεις».

Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθώ σεμινάρια ψυχολογίας και βραχύχρονες βιωματικές εκπαιδεύσεις σε μοντέλα ψυχοθεραπείας και διαλογισμού. Παράλληλα, βρίσκομαι εγώ ο ίδιος σε συνεχή δρόμο προσωπικής ανάπτυξης και ψυχοθεραπείας, κατανοώντας μέσα από αυτό ακόμα περισσότερο ότι ο δρόμος του ψυχοθεραπευτή είναι μονόδρομος για εμένα.

Στο σήμερα, έχοντας εκπαιδευτεί και στη μέθοδο NDI από τη Νίκη Λεβεντοπούλου, εμψυχώνω ως σύμβουλος θεραπευτικές ομάδες και αναλαμβάνω ατομικές συνεδρίες, life & business coaching,βοηθώντας τους ανθρώπους να κοιτάξουν χωρίς φόβο τον εαυτό τους και να ακολουθήσουν το όραμά τους. Έχω ξεκινήσει σπουδές Ψυχολογίας με σκοπό να αποκτήσω και τον τίτλο του Ψυχολόγου.